Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nacka.se uppdaterad vid ny release

Under våren 2020 har vi jobbat med att vidareutveckla nacka.se för att göra möta de behov som vi sett från förstudien i Digitalt kundmöte, hösten 2019. Ändringar och uppdateringar av webbplatsen har gjorts löpande under arbetet. Nu finns en ny version med några större ändringar ute.

Nu ser inte nacka.se ut som vanligt längre. "Högerspalten" med din meny och dina länkar och nyheter finns nu upptill på sidan, Mitt Nacka. Eller Inloggad, om du är inloggad. Klicka för att fälla ut menyn när du behöver den.

Högerspalten/Mitt Nacka är en av de större ändringarna som vi fått med i releasen den 4 juni. Andra justeringar är bland annat ett nytt sidhuvud med den korrekta logotypen för Nacka kommun. En annan förändring är att vi nu har ett annat typsnitt för brödtexten på hela nacka.se. Förändringen av typsnittet ska underlätta läsbarheten och tillgängligheten för webbplatsen.

Projekt under våren

Under våren 2020 har vi i några veckor jobbat med att vidareutveckla nacka.se med anpassningar utifrån de insikter som vi samlat in, bland annat från det förstudiearbete som gjordes hösten 2019.

Vi har löpande under arbetet hållt öppna möten där vi visat vad arbetet med vidareutvecklingen gjort, och också lämnat möjligheter för feedback. Arbetet med vidareutvecklingen kommer fortsätta en kort period under hösten 2020.

Sidan uppdaterades: