Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
E-post

E-postsignatur Sveriges KvalitetsKommun

Nacka kommun tilldelades utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2021. Utmärkelsen delas ut till den kommun som har lyckats bäst med att utveckla och förbättra demokrati, verksamheter, arbetsmiljö och samhällsbyggande. Här kan du läsa motiveringen och ladda ner en ikon att använda i din e-postsignatur.

Juryns motivering

"Nacka kommun levererar välfärdstjänster av hög kvalitet till medborgarna inom alla områden. Från samhällsbyggnad, skola och omsorg till kultur och fritid. Med en tydlig och etablerad styrmodell som fokuserar på resultat och effektivitet lyckas kommunen med målet att skapa en hög grad av värde från varje skattekrona.

Kommunens vision öppenhet och mångfald efterlevs både strategiskt och i det dagliga arbetet med att ge medborgarna möjlighet att välja och välja bort, och att kunna påverka tjänsterna och kommunens utveckling.

Nacka har erhållit utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2021 i hård konkurrens och är en värdig vinnare av priset som är en skulptur av konstnären Ernst Billgren och 50 000 kr."

Här kan du läsa mer om utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun.

Spara ner ikon

Högerklicka på bilden och spara ner bilden på din dator. Ladda sedan upp bilden i din e-postsignatur.

Kvaliteskommun signatur.jpg

Sidan uppdaterades: