Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
April

Återvinningsstationen i Sarvträsk tas bort

Återvinningsstationen vid lastbilsparkeringen i Sarvträsk tas bort tisdagen den 23 april. Alla återvinnare hänvisas till närliggande återvinningsstationer, till exempel den vid Lidl eller den vid korsningen Mensättravägen/Gamla Värmdövägen.

Återvinningsstationen vid lastbilsparkeringen i Sarvträsk kommer att stängas tisdagen den 23 april. Ytan kommer att användas vid ombyggnationen av Orminge Centrum. Arbetet beräknas vara klart 2021 och återvinningsstationen planeras då att ställas tillbaka på platsen.

Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI, hänvisar alla återvinnare till närliggande återvinningsstationer, till exempel den vid Lidl eller den vid korsningen Mensättravägen/Värmdövägen.

Förpacknings- och Tidningsinsamlingen (FTI) som ansvarar för återvinningsstationsstationerna i Nacka kommun ber alla återvinnare om överseende.

På FTI:s hemsida kan du som återvinnare snabbt hitta den återvinningsstation som ligger närmast dig och få information om när den töms och städas, www.ftiab.se/hitta-atervinningsstation

Sidan uppdaterades: