Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Ny återvinningsstation i Ektorp

Under vecka 28 får Nacka ytterligare en återvinningsstation. Återvinningsstationen placeras i Ektorp centrum, utanför Ica supermarket.

I Nacka finns cirka 30 stycken återvinningsstationer där hushållen är välkomna att lämna sina förpackningar och tidningar för återvinning. Under vecka 28 får kommunen ytterligare en återvinningsstation, som kommer att placeras i Ektorp centrum, utanför Ica supermarket. Här välkomnas hushållen att lämna tidningar samt förpackningar av glas, kartong/wellpapp, metall och plast.

Det är Förpacknings- och tidningsinsamlingen (FTI) som ansvarar för återvinningsstationerna i Nacka kommun. På deras hemsida kan man snabbt hitta den återvinningsstation som ligger närmast och se uppgifter om när tömning och städning utförs, www.ftiab.se/hitta-atervinningsstation

Sidan uppdaterades: