Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Stängda textilbehållare

Med anledning av coronasituationen har återbruket på Boo kretsloppscentral samt vissa textilbehållare behövt stängas ner. Det är viktigt att du inte lämnar något bredvid en stängd behållare då det leder till nedskräpning. Läs mer vilka behållare som är stängda.

Vänta med att lämna återbruk

Att lämna och köpa återbruk är viktigt för att minimera vårt avfall. Tyvärr finns det nu begränsningar att ta emot saker, möbler och textilier för återbruk. Utvecklingen av coronaviruset påverkar hjälporganisationernas verksamhet och försäljningen i deras butiker har minskat.

Stängda textilbehållare

Ett antal behållare för insamling av textilier i kommunen har behövt stängas ner. Här ser du alla textilbehållare i Nacka. Viktigt att du inte lägger något utanför en stängd textilbehållare då det leder till nedskräpning

Här ser du vilka textilbehållare som stängt

BOO

  • Björknäs skola, Björknäs skolväg, vid återvinningsstationen STÄNGD
  • Björknäs centrum, Paviljonvägen 2-4 STÄNGD
  • Kummelvägen/Rensättravägen STÄNGD
  • Sockenvägen 32A STÄNGD
  • Boo kretsloppscentral, Boovägen 30 STÄNGD
  • Mensätravägen/Värmdövägen STÄNGD

SIcklaön

  • Tallidsvägen 3 A STÄNGD

Älta

  • Ältavägen/Ulvsjövägen, vid återvinningsstationen STÄNGD

Återbruket i Boo stängt

Återbruket på Boo kretsloppscentral är tillfälligt stängt. Tillsvidare kan du lämna textilier eller återbruk till kretsloppscentralen i Östervik eller Älta, men om du inte har ett akut behov att lämna in återbruk till oss ber vi dig vänta tills vi har större möjligheter att ta hand om materialet. Här kan du läsa mer om var du kan lämna ditt återbruk.

Sidan uppdaterades: