Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Det finns viktig information

Just nu är efterfrågan extra hög på ärenden hos Bygglovsenheten, vilket gör att du kan behöva vänta längre än vanligt på svar och besked från oss.

Mer information

Följ finalen där Sveriges godaste kranvatten koras

Idag (18/11) är det dags för kranvattentävlingen där branschorganisationen Svenskt Vatten utser vilken kommun som har Sveriges godaste kranvatten. Nacka är en av 20 kommuner som gör upp om utmärkelsen.

Var femte år utser branschorganisationen Svenskt Vatten vilken kommun som har Sveriges godaste kranvatten. En kunnig jury med sommelierer och vinkännare har smakat och bedömt kranvattnet i 10 regionfinaler runt om i landet. Under tävlingen utses även det godaste kranvattnet i Götaland, Svealand och Norrland.

- Det är väldigt roligt att Nacka gått vidare till riksfinalen och att juryn uppskattade den fina kvaliteten på kranvattnet i Nacka, vatten i kranen är en vardagslyx som vi inte får ta för given säger Katarina Tano, Biträdande VA-chef på Nacka vatten och avfall.

Nacka kan ha godast kranvatten

Igår besökte Morgon i P4 Stockholms reporter Sofia Bromé oss på Nacka vatten och avfall. Linda Grinell och Katarina Tano provsmakade vårt kranvatten tillsammans med Sofia. Lyssna hur det lät när P4 besökte oss.

Morgon i P4 Stockholm

Finalen direktsänds

Finalen kommer att direktsändas från Stockholm Waterfront Congress Center och du kan följa sändning på Svenskt Vattens webbplats med start cirka 08.30 den 18 november.

Klicka på länken för att följa finalen:

Kranvattentävlingen

Sidan uppdaterades: