Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Mars

Varning för personer som erbjuder ledningsspolning

Släpp inte in personer som erbjuder spolning och rengöring av dina ledningar. De är inte utsända av Nacka vatten och avfall eller Nacka kommun.

Viktig information

Nacka vatten och avfall har fått kännedom om att några personer varit på flera ställen i Nacka och erbjudit spolning och rengöring av ledningar till privata fastighetsägare. De utger sig för att samarbeta med Nacka vatten och avfall och Nacka kommun. Ibland ringer de och bokar tid eller så kommer de oannonserade och vill bli insläppta. När de har spolat ledningarna har fastighetsägaren fått en faktura att betala.

Nacka vatten och avfall utför aldrig arbete hos privata fastighetsägare i enbostadshus

Nacka vatten och avfall utför aldrig dessa typer av arbeten hos privata fastighetsägare i enbostadshus och har inte gett någon annan ett sådant uppdrag. Anställda från Nacka vatten och avfall kan alltid visa att de kommer från oss med ID06 samt har vår logga på arbetskläder och bilar

Kundservice (e-post)

Kundservice (e-post)

Nacka vatten och avfall AB

08-718 90 00

Sidan uppdaterades: