Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
September

Varning! Företag utger sig för att arbeta på uppdrag av Nacka kommun eller Nacka vatten och avfall

Vi har fått kännedom om att företag i Nacka erbjuder spolning, filmning eller rengöring av ledningar till privata fastighetsägare. De uppger att de samarbetar med Nacka vatten och avfall eller Nacka kommun. Detta är falsk information.

Nacka vatten och avfall utför i princip aldrig arbete hos privata fastighetsägare i enbostadshus och har inte gett något annat företag ett sådant uppdrag. Anställda från Nacka vatten och avfall känns igen på att de alltid har vår logotyp på arbetskläder och bilar, och kan alltid identifiera sig med ID06-kort märkt med Nacka vatten och avfall.

Du som fastighetsägare väljer själv om du vill använda dessa företags tjänster men vi vill på detta sätt informera om att de inte har ett samarbete, eller arbetar på uppdrag av oss. Våra kunder har uppmärksammat oss på att företagen i flera fall erbjudit gratistjänster men ändå skickat en faktura för utfört arbete.

Sidan uppdaterades: