Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Uppdatering av bygglovenhetens e-tjänster. 25 maj klockan 11.30 till och med 30 maj går det inte att använda bygglovenhetens e-tjänster på grund av en uppdatering.

April

Besök Mobil KLC Maxi - lämna, fynda och återvinn

I helgen är det åter dags för vår nya mobila kretsloppscentral Mobil KLC Maxi. Här kan du lämna material till återbruk eller återvinning och fynda prylar, leksaker och böcker gratis i vår fyndhörna. Vi står med vår eventcontainer i Sickla köpkvarter och Finnboda – välkommen!

Mobil KLC Maxi står på en och samma plats under en hel dag. Här kan du lämna saker till återbruk eller återvinning och fynda bland prylar, husgeråd, leksaker och böcker helt gratis i vår fyndhörna. Vi har en rådgivare och en kemist på plats och tar oss gärna tid till dialog med dig som besökare.

Här kan du besöka oss i helgen:

  • Sickla köpkvarter (P-plats vid ICA) lördag 23 april kl. 10-16
  • Östra Finnboda (P-plats vid ICA Nära) söndag 24 april kl. 10-16

Exempel på vad du kan lämna:

Återbruk, t.ex. böcker, husgeråd och leksaker, textil, förpackningar, metall, hårdplast, wellpapp, frigolit, farligt avfall, elavfall, trasigt glas och porslin samt grovavfall till energiåtervinning.

Turlista 2022

Här kan du läsa mer och se hela årets turlista.

Vill du få en påminnelse när vi kommer?

Registrera din e-postadress här så får du ett e-postmeddelande från Nacka vatten och avfall några dagar innan ett schemalagt besök.

Sidan uppdaterades: