Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Augusti

Bli Kretsloppshjältar med oss i höst

Höstterminen är igång och vi erbjuder en rad kostnadsfria aktiviteter för förskolor och skolor. Besök våra skolsidor och ta del av vad som är aktuellt och vad vi kan erbjuda dig som pedagog.

Boka studiebesök på kretsloppscentralen eller en miljöpedagog till klassrummet

Vi erbjuder kostnadsfria studiebesök på våra kretsloppscentraler och möjligheten att boka in en miljöpedagog till klassrummet. Studiebesöken och lektionerna vänder sig till elever i årskurs 3, men i mån av tid tar vi även emot andra åldrar och kan besöka andra grupper och årskurser. Läs mer och boka här.

Hämta återbruks- och skaparmaterial

Vi erbjuder förskolor, skolor och fritids i kommunen tillgång till giftfritt återbruks- och skaparmaterial som kan få nytt liv i barns och elevers händer. Material går att hämta under bokningsbara tillfällen (cirka 4 ggr/år). Läs mer och boka här.

Besök våra skolsidor

På våra skolsidor www.nackavattenavfall.se/skola hittar du pedagogiskt material att ladda ned. Här finns även tips och länkar till utbildningsmaterial som uppdateras kontinuerligt. Här görs även bokningar.

Följ oss på Instagram

Följ Nacka vatten och avfalls skolinformation på Instagram under kontot Kretsloppshjälte (instagram.com/kretsloppshjalte). Kontot är för dig som är rektor, pedagog, elev eller bara vill lära dig mer om avfall, kretslopp eller vatten.

Jordklot.png

Tipsa gärna pedagoger, kollegor och hjälp oss sprida informationen vidare!

Sidan uppdaterades: