Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
September

Besök vår återbruksverkstad i helgen

Skapa nytt och användbart av det som annars skulle ha slängts bort. Kom till Monteringshallen i Sickla och släpp loss kreativiteten i vår återbruksverkstad den 1-2 oktober mellan kl. 11–15! På plats finns Johanna Leymann (Slow Fashion) och pratar hållbart mode.

Om återbruksverkstaden

I återbruksverkstaden skapar du helt fritt eller får tips och instruktioner av medverkande organisationer på plats om hur du kan göra nya saker av gamla. En bok kan bli en tavla, ett pussel blir till ett vackert underlägg, och av slitna jeans kan man skapa ett trendigt plagg. Utmana dig själv genom att lära dig trycka på din egen t-shirt, göra din egen ljusstake eller lappa ihop den där tröjan som du en gång älskat!

Alla är välkomna och aktiviteterna är gratis eller till självkostnadspris.

Återbruksverkstaden arrangeras av Nacka vatten och avfall, Nacka kommun, Youth & Care, Emmaus Stockholm, Röda Korset Nacka och Stadsmissionen, med stöd av Atrium Ljungberg.

När?

1-2 oktober kl 11-15.

Var?

Monteringshallen i Sickla. Hitta hit.

Bakluckeloppis samma helg

1-2 oktober arrangeras även en stor Backluckeloppis i Sickla, parallellt med vår återbruksverkstad. Arrangörer är Atrium Ljungberg och Stockholmsmarknader. Läs mer om loppisen här.

Sidan uppdaterades: