Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Januari

Passa på att boka studiebesök inför vårterminen

Nu har vi uppdaterat schemat för när vi tar emot studiebesök på våra kretsloppscentraler i Boo, Älta och Östervik under hösten. Studiebesöken riktar sig till elever i årskurs 3.

Vill ni lära er mer om sortering, återvinning och se vad som händer på en kretsloppscentral? Passa på att boka ett kostnadsfritt studiebesök under våren på någon av våra tre kretsloppscentraler i Nacka.

Om studiebesöken

Under besöket berättar vi varför det är viktigt att förebygga avfall och spara på jordens resurser. Vi går en guidad tur på anläggningen för att se hur allt sorteras och pratar om vad som händer med materialen. Därefter avslutar vi med en sorteringsövning där eleverna får prova på att sortera de vanligaste materialen som återfinns bland hushållsavfallet.

Besöket tar runt 90 minuter och vi önskar att det följer med 2 pedagoger. Max 30 deltagare per grupp. Ni ansvarar själva för transport till och från anläggningen.

Studiebesöken sker under vecka 10-21 och bokas via anmälan nedan. Först till kvarn!

Boka studiebesök

I mån av tid tar vi emot studiebesök under andra tider på året och andra grupper än årskurs 3. Kontakta avfall@nvoa.se för mer information.

Läs mer om studiebesöken på våra skolsidor.

martin_studiebesök-777x350.jpg

Sidan uppdaterades: