Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Erbjudande till företag om att medverka i Nacka kommuns julgåva till medarbetare

Nu är det dags att anmäla ditt företag till julgåvan 2021. Julgåvan kommer delas ut till Nacka kommuns ca 4500 medarbetare, och vi vill att ditt företag ska finnas med bland de leverantörer där medarbetarna kan nyttja sin julgåva.

Julgåvan 2021 är en presentcheck om 500 kronor. Medarbetarna väljer sedan vilken av de anslutna leverantörerna de vill nyttja sin presentcheck hos. Valet göra i en portal hos Nacka kommuns samarbetspartner Wellnet under perioden 10 december - 31 december.

Vi hoppas att just ditt företag vill vara med bland de produkter, upplevelser eller tjänster som Nacka kommuns medarbetare kan välja att nytta sin julgåva hos. Välkommen att anmäla ditt intresse att delta genom att fylla i Anmälan julgåva Nacka kommun 2021

Anmäl ditt företag som leverantör för julgåva 2021

När du fyllt i formuläret kommer Nacka kommuns samarbetspartner Wellnet att kontakta er för att berätta mer och efter överenskommelse med er teckna avtal för samarbetet.

Anmäl ditt företag senast den 26 november 2021.

Så här går det till

Hanteringen och beställningsflödet av presentkort för betalningen av julgåvan går via Wellnetportalen där ditt företag syns. Det kostar ingenting att medverka. Ni får full insyn i hur många beställningar som har gjorts och fakturerar Wellnet för köp som kommunens medarbetare gör via den presentcheck som de nyttjar vid köp.

Hanteringen är enkel och används sedan flera år för att administrera friskvårdssubventionen för kommunens anställda. Flödet från beställning till fakturering:

  • Medarbetare på Nacka loggar in på sitt konto i Wellnet för att välja sin presentcheck.
  • Företaget får beställningsbekräftelse och mejlar medarbetaren ett presentkort alternativt att medarbetaren använder presentchecken direkt i butik i samband med beställning och inköp.
  • När medarbetaren har mottagit sitt presentkort via mejl eller i butiken loggar företaget in på sin sida i Wellnet och godkänner transaktionen. Godkännandet blir underlag för fakturering.
  • Företaget fakturerar Wellnet månadsvis för de presentcheckar som har godkänts.

Fyll i den ovanstående länk senast den 26 november om ert företag är intresserade av att veta mer och/eller medverka!

Har du frågor, kontakta Sandra Söderström Karlsson på Wellnet via e- post sandra.s.karlsson@wellnet.se eller telefonnummer 08 611 76 00.

Sidan uppdaterades: