Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Uppdatering av bygglovenhetens e-tjänster. 25 maj klockan 11.30 till och med 30 maj går det inte att använda bygglovenhetens e-tjänster på grund av en uppdatering.

Bli mer effektiv i din rekryteringsprocess

Med hjälp av arbetsförmedlingens Rekryteringsguide blir det lättare för dig som arbetsgivare att hitta rätt rekryteringsmetod. Verktyget integreras nu på nacka.se i syfte att sprida tjänsten till Nackas företagare.

I Rekryteringsguiden är det möjligt att göra geografiska sökningar baserat på yrke och få förslag på vilken rekryteringsmetod som passar dig bäst.

Förslagen grundar sig på statistik och prognoser som är dagsaktuella för arbetsmarknaden. På så sätt kan du bli mer effektiv i din rekryteringsprocess. Statistiken och prognoserna baseras på information från arbetsförmedlingen, Statistiska centralbyrån och Tillväxtverket.

Du hittar rekryteringsguiden på www.nacka.se/foretag. Skriv in vilket yrke du vill rekrytera, Nacka är förvalt som plats. Du får sedan förslag på vilken rekryteringsmetod som är bäst för det önskade yrket.

Sidan uppdaterades: