Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Mars

Hur är det att driva företag i Nacka? Vi vill veta mer!

Under våren kommer det genomföras en större enkätundersökning bland företagare. För att fånga in rätt frågeställningar till den behöver vi din input. Svara på vår mini-enkät.

Stor enkätundersökning under våren 2021

Det gångna året har ställt många frågor på sin spets. Många företag har och har haft det mycket tufft. Något som inte har förändrats under denna tid är kommunens vilja att vara bäst på att vara kommun. Inte minst för alla företag som verkar här. Vi vill därför veta mer om hur det egentligen är att driva och utveckla företag här i Nacka. Vad är det som fungerar bra och vad är det som fungerar mindre bra.

Syftet är att få bättre förståelse för näringslivets behov och utmaningar samt identifiera vilka förbättringsområden som finns för att göra Nacka till en bra plats för företag att verka i. Den stora undersökningen kommer innefatta 800 - 1000 intervjuer med företag och företagsledare i Nacka.

Mini-enkät för att komma på rätt spår

Som ett första steg inför den undersökningen vill vi vara säkra på att vi hittar rätt frågeställningar. Därför har vi sammanställt en kort enkät som vi skulle uppskatta att du svarade på. Den är helt anonym och det tar endast några minter.

Mini-enkät om att driva företag i Nacka

Sidan uppdaterades: