Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
September

Omställning Sthlm erbjuder företag kostnadsfri rådgivning kring hållbar omställning

Almi Stockholm har tillsammans med Energikontoret Storsthlm startat upp det tvååriga projektet Omställning Sthlm. Vårt uppdrag är att stötta små och medelstora företag som vill öka sin konkurrenskraft och tillväxt genom hållbar omställning.

Vill ni få tips kring hur ert företag kan spara energi och samtidigt minska klimatpåverkan? Har ni funderingar kring att lansera er verksamhet utomlands? Kan digitalisering hjälpa er att arbeta mer effektivt eller att nå nya kunder?

Almi Stockholm erbjuder tillsammans med Energikontoret Storsthlm behovsanpassad kostnadsfri rådgivning för att stötta i arbetet med att öka företags konkurrenskraft och tillväxt genom hållbar omställning. Finansierat med medel från europeiska regionalfonden. Här finns mer information om projektet Omställning - almi.

Välkomna att höra av er för ett första möte! Du når Mia på Energikontoret Storsthlm på mia.simm@storsthlm.se, eller David på Almi på david.carlsson@almi.se.

Sidan uppdaterades: