Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Uppdatering av bygglovenhetens e-tjänster. 25 maj klockan 11.30 till och med 30 maj går det inte att använda bygglovenhetens e-tjänster på grund av en uppdatering.

April

Ta nya Tvärbanan och slipp köer

Hösten 2017 invigs Tvärbanan till Sickla station. Stationen ligger nära Sickla köpkvarter och blir en ny knutpunkt för dig som reser med Tvärbanan, Saltsjöbanan och bussar. Här kommer även tunnelbanan till Nacka att ansluta. – Tvärbanan blir ett bra alternativ i framtiden och speciellt under bygget av Slussen då man också kan nå tunnelbanan via Gullmarsplan, säger Caroline Cederholm, projektledare i kommunen.

Tvärbanan från Sickla Udde till Sickla station är den första av Stockholms spårvägar som får ett spårområde täckt med gräsmatta. Gräset dämpar buller och ger en finare grön miljö.

Har du sett alla byggstängsel vid Sickla köpkvarter?Trafikförvaltningen utför markarbeten mellan Sickla Udde i Hammarby Sjöstad och Sickla. Under hösten börjar spåren att läggas. Tvärbanan finansieras av Stockholms läns landsting.

Sidan uppdaterades: