Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Juni

Markanvisningstävling: 110 hyresrätter i Nacka stad

Nu bjuder Nacka kommun in till markanvisningstävling nr 2 på Nya gatan i det blivande Nacka stad. Den här gången gäller det 110 hyresrätter i kvarteret Brytaren mindre och anbuden kommer att utvärderas både utifrån pris och gestaltning.

Nya gatan ligger mellan Nacka stadshus och Nacka forum, med fem minuters promenad till tunnelbanan, stort utbud av handel och närservice i Nacka Forum, utsikt mot Järla sjö och promenadväg till Nyckelviken. Området ska stå klart lagom till att den nya tunnelbanan invigs 2025.

Detta är markanvisningstävling nr 2 på Nya gatan i Nacka stad. Den första tävlingen genomfördes sommaren 2015. Den här gången kommer anbuden att utvärderas till lika delar utifrån anbudens gestaltningsförslag och angiven avgäldsnivå (pris). Marken kommer att upplåtas med tomträtt.

Anbudstiden pågår mellan 9 juni och 16 september.

Läs mer om markanvisningen här.

Kontaktperson på kommunen är Therese Rosberg. Frågor och synpunkter hänvisas till nyagatan@nacka.se

Sidan uppdaterades: