Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Skratt och prat om livet med Svenska med baby

Ksenia Obozenko och Sofia Barré träffas en gång i veckan på Svenska med baby tillsammans med andra nyblivna föräldrar. Där sjunger de tillsammans och pratar om barnen, familjen, kulturella likheter och olikheter.

Ksenia kom till Sverige för sju månader sedan. Hon brukar gå till Svenska med baby med sin son Alexander för att träffa andra nyblivna föräldrar, bland annat Sofia och hennes dotter Noémie, och tycker det är ett bra sätt att lära sig om det svenska samhället. Sofia är gruppledare för Svenska med baby i Fisksätra och har valt att engagera sig för att lära känna nya människor och få nya perspektiv.

Svenska med baby

Svenska med baby är en ideell organisation där alla är föräldrar och barn är välkomna . I Nacka finns Svenska med baby i Fisksätra Folkets hus och i Orminge bibliotek (Ormingeplan 3). Mer information om Svenska med baby kan du hitta här.

Vill du dela din vänskap?

Vill du lära känna en ny person att fika, gå promenader eller bara hänga med? Kanske få nya perspektiv och glädjas åt likheter och olikheter? Gå till www.nacka.se/jagvilldela för mer information.

Sidan uppdaterades: