Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Just nu kan det vara svårt att nå oss per epost, kontakta gärna kommunen via 087188000 eller vår chatt

Juli

Upptäck badplatser och promenadvägar med Nackas naturkarta!

Mobilappen Nackas naturkarta är en vägvisare till pärlor i Nackanaturen. Du kan ta den till hjälp för att välja bland 25 ordnade badplatser. Eller som din guide för en vandring i någon del av kommunen.

Naturkartan är valet för dig som vill ha information lätt till hands i mobilen när du är ute. I appens karta ser du också var du själv befinner dig och hur långt du har till olika badplatser och andra utflyktsmål. Och du kan göra sökningar för att se till exempel vilka badplatser som har en ordnad rastplats eller är särskilt barnvänliga.


Bilden visar en sökning efter alla badplatser, därefter badplatser som är särskilt barnvänliga (barnvagnssymbolen, som visar att badet är långgrunt och att det finns tillgång på lekredskap). Sist Naturkartans presentation av ett av tolv bad som uppfyller önskemålen - Glasbrukssjöns badplats.

Naturkartan fungerar i iPhone och Android-mobiler. Du hämtar den på Apple Store (iOS) eller Google Play (Android). Sök efter "Nackas naturkarta". Eller använd QR-koden här.

Kulturpromenader och vandringsleder

Du kan förstås hitta mycket mer än badplatser i naturkartan. Till exempel fem kulturpromenader, med bilder och spännande information om platser och byggnader från olika tider:

  • Danviks strand - Finnboda - Svindersvik
  • Nyckelviken
  • Nacka ström
  • Sicklasjön runt
  • Skogsö

Om du vill ta en tur på någon av de längre vandringslederna i Nacka hittar du bland annat Sörmlandsledens första etapper och Gröna och Blå spåren genom Erstavik i appen.

Sidan uppdaterades: