Hoppa till innehåll

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Vi vill veta vad du tycker om Nackas badplatser

Under sommaren 2017 kommer ett projekt startas för att förbättra Nackas kommunala badplatser. Syftet är bland annat att få bättre förståelse för hur du som besökare upplever badplatsen, hur du tar dig till och från och vad du gör där.

Nacka har idag 24 stycken kommunala badplatser som besöks flitigt. Under sommaren kommer Sara Larsson, blivande landskapsarkitekt, att åka runt till de olika badplatserna och göra en så kallad brukarundersökning. Det betyder att hon ska prata med badplatsernas besökare och genomföra en enkätundersökning på plats.

Tanken med undersökningen är att Nacka kommun ska få en ökad förståelse för, och överblick över, besökarnas upplevelser och rörelsemönster på badplatserna. Resultatet ska även kunna ge en indikation på om, och i så fall också var, det kan behövas fler badplatser i Nacka kommun.

Mer info om våra badplatser.

Sara Larsson håller i undersökningen

Sara studerar till landskapsarkitekt på Sveriges Lantbruksuniversitet i Uppsala. Hon är uppvuxen i Saltsjö-Duvnäs och är i själ och hjärta en Nackabo. I sommar jobbar hon på Plan- och tillståndsenheten på Nacka kommun.

– Det ska bli intressant och kul att få en inblick i hur landskapsarkitekter och andra samhällsplanerare arbetar på en kommun och få möjligheten att undersöka hur vi kan utveckla våra badplatser i Nacka. Jag hoppas att vi ses där.

Sidan uppdaterades:

Mitt Nacka

Skriv in din gatuadress ovan så får du:

  • Upptäcka spännande evenemang i ditt närområde.