Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Fler fotbollsplaner på Järlahöjden

Kommunstyrelsen i Nacka kommun beslutade den 27 augusti om ett nytt inriktningsbeslut som omfattar bland annat antalet fotbollsplaner i framtida Nacka stad. Enligt det nya beslutet är inriktningen nu att bygga två 11-spelarplaner och en 7-spelarplan.

Enligt de ursprungliga planerna skulle en av de två 11-mannaplanerna för fotboll på Järlahöjden ersättas av en 7-mannaplan. Istället vill nu kommunstyrelsen pröva att inrymma ytterligare en 11-mannaplan på Järlahöjden. Fördelar och nackdelar med olika placeringar ska redovisas i det vidare arbetet.

Här kan du läsa beslutet

Sidan uppdaterades: