Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Uppdatering av bygglovenhetens e-tjänster. 25 maj klockan 11.30 till och med 30 maj går det inte att använda bygglovenhetens e-tjänster på grund av en uppdatering.

November

Nacka stads framtida landmärke vinnare i två internationella tävlingar

Höghuset Discus, som blir Nacka stads nya landmärke vann sin kategori i arkitekturtävlingen WAN Awards.

Discus, Nacka stads nya landmärke, har tagit hem två internationella arkitekturpris under november, World Architecture News Awards samt Arcitecture MasterPrize. Nacka kommun gratulerar Belatchew arkitekter, som står bakom det nya landmärket.

– Vi är stolta och glada över att Discus ska byggas här i Nacka. Discus är ett fint exempel på ett högt hus med spännande arkitektur som kommer att bidra till Nackas nya, urbana silhuett, säger Nina Åman, stadsarkitekt i Nacka kommun.

– Vi är oerhört stolta över den internationella uppmärksamhet Discus röner och ser fram emot det fortsatta arbetet där vi tillsammans med Nacka kommun utveckla projektet, säger Rahel Belatchew, VD, grundare och Chefsarkitekt, Belatchew Arkitekter.

Läs mer om Discus

Läs mer om tävlingen

Sidan uppdaterades: