Hoppa till innehåll

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Ny direktör för stöd och service

Hans-Otto Halvorsen är Nackas nya direktör för stöd och service. Han kommer att leda utvecklingen av kommunens stöd- och serviceenheter för att underlätta vardagen för både medarbetare och alla som bor och verkar i Nacka.

Hans-Otto-670x350.jpg

Kommunens ambition är att vara bäst på att vara kommun, och att ha en riktigt bra stöd- och serviceverksamhet. Alla stöd- och serviceenheter samlas nu under en gemensam direktör, för att nå ännu högre kvalitet och effektivitet. Hans-Otto Halvorsen kommer att utveckla det operativa stöd- och serviceområdet genom enhetscheferna för digitalisering, controlling, redovisning, inköp, personal, kommunikation, kundservice, administrativ service samt juridik- och kansli.

- Det är väldigt roligt att Hans-Otto vill jobba med oss i Nacka kommun. Han är en mycket erfaren och klok person. Han kommer leda vårt viktiga jobb med att göra kommunens stöd- och serviceenheter ännu bättre, med ambitionen att vara riktigt bra på stöd och service varje dag, säger Lena Dahlstedt, stadsdirektör i Nacka kommun.

Hans-Otto Halvorsen har lång erfarenhet från större organisationer i näringslivet. Han har bland annat arbetat inom SAS, som HR-chef och chef för SAS Ground Services. Hans-Otto Halvorsen är jurist och uppvuxen i Norge men bor i dag i Nacka.

- Jag ser fram emot att få bidra till fantastiska Nackas utveckling tillsammans med ytterst kompetenta kollegor och medarbetare, säger Hans-Otto Halvorsen.

Sidan uppdaterades:

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.