Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
September

Ny direktör för stöd och service

Hans-Otto Halvorsen är Nackas nya direktör för stöd och service. Han kommer att leda utvecklingen av kommunens stöd- och serviceenheter för att underlätta vardagen för både medarbetare och alla som bor och verkar i Nacka.

Hans-Otto-670x350.jpg

Kommunens ambition är att vara bäst på att vara kommun, och att ha en riktigt bra stöd- och serviceverksamhet. Alla stöd- och serviceenheter samlas nu under en gemensam direktör, för att nå ännu högre kvalitet och effektivitet. Hans-Otto Halvorsen kommer att utveckla det operativa stöd- och serviceområdet genom enhetscheferna för digitalisering, controlling, redovisning, inköp, personal, kommunikation, kundservice, administrativ service samt juridik- och kansli.

- Det är väldigt roligt att Hans-Otto vill jobba med oss i Nacka kommun. Han är en mycket erfaren och klok person. Han kommer leda vårt viktiga jobb med att göra kommunens stöd- och serviceenheter ännu bättre, med ambitionen att vara riktigt bra på stöd och service varje dag, säger Lena Dahlstedt, stadsdirektör i Nacka kommun.

Hans-Otto Halvorsen har lång erfarenhet från större organisationer i näringslivet. Han har bland annat arbetat inom SAS, som HR-chef och chef för SAS Ground Services. Hans-Otto Halvorsen är jurist och uppvuxen i Norge men bor i dag i Nacka.

- Jag ser fram emot att få bidra till fantastiska Nackas utveckling tillsammans med ytterst kompetenta kollegor och medarbetare, säger Hans-Otto Halvorsen.

Sidan uppdaterades: