Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Maj

Nya studentlägenheter i Sickla klara för inflyttning

På Alphyddevägen, i Sickla, är nya lägenheter klara för studenter att flytta in i. 113 nya fräscha bostäder står och väntar. Perfekt läge, nära service, handel, kollektivtrafik och natur.

Nu är det inflyttning i det andra studentboendet på Alphyddevägen i Sickla. Det finns totalt 113 lägenheter i två sammanfogade huskroppar på 13 respektive 10 våningar med gemensamt trapphus, där alla bostäder har ingång från loftgångar. Här finns både ettor och tvåor att hyra, några ettor har också balkong. Lägenheterna hyrs ut omöblerade med eget badrum och pentry/kök.

Huset erbjuder också två gemensamma terrasser, en nära naturen och en högre upp med utsikt över Sickla. Det finns även några studieplatser i huset som kan användas av alla boende samt gemensamma tvättstugor.

- Vi vill att morgondagens talanger ska bo här hos oss i Nacka, därför är det spännande att kunna erbjuda attraktiva studentlägenheter i Sickla. Studenterna bidrar med framtidstro och vi hälsar alla nya Nackabor välkomna, säger Mats Gerdau, ordförande i kommunstyrelsen.

Under sommaren och tidig höst kommer marken runt om byggnaden att göras färdig.

Bostäderna förmedlas genom Stockholms bostadsförmedling. Fastighetsägaren heter Hyr Rätt I Stockholm HYRIS AB och mer information finns att läsa här.

Läs gärna mer om vad som händer i Sickla.

Hyris-670x490.png

Bild : Från Hyris AB

Sidan uppdaterades: