Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Oktober

Ett nytt hus för vård och hälsa i Sickla

Denna vecka slår Curanten i Sickla upp dörrarna. Här kommer finnas flera olika mottagningar som vårdcentral, tandläkare och kommunens stödverksamhet bland annat. Olika slags vård erbjuds på samma plats - det är ett hus dedikerat för hälsa och vård.

Nu flyttar flera olika verksamheter in i det nya huset som vårdcentral, tandläkare och kommunens stödverksamheter samt sjukgymnaster, naprapater, babysim, mödravårdscentral och barnavårdscentral.

Flera av kommunens stödverksamheter för barn, unga, föräldrar och familjer flyttar hit. Det gäller bland annat Familjemottagningen, Nacka beroendemottagning, MiniMaria, Stödcentrum för unga brottsutsatta och Ungdomsteamet. I lokalerna finns även flera nära samarbetspartners som Maria Ungdom och PRIMA Maria och i huset finns också apotek.

Den nya adressen är Smedjegatan 18 i Sickla, precis vid Tvärbanan. Välkomna!

Mer om Curanten och Sickla

Färdigställandet av Curanten är en del av den pågående utvecklingen i Sickla, där bostäder, arbetsplatser, service och trivsamma mötesplatser så sakta växer fram. Läs gärna mer om vad som händer i Sickla.

Information om kommunens verksamheter finns här.
Läs mer om Curanten.

Bild på huset Currantens entré.En karta som visar var Curanten ligger.

Sidan uppdaterades: