Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
September

Var med och håll Nacka rent lördagen den 18 september

Den 18 september är det dags för Håll Sverige Rent-dagen 2021. Då går människor i hela Sverige ut och plockar skräp. Var med du också och håll Nacka rent!

Vill du också ha ett renare Nacka? Kom med och plocka skräp på Håll Sverige Rent-dagen, då människor i hela Sverige går ut och gör en insats för en renare och trevligare miljö.

Visa ditt engagemang och gör en insats tillsammans

Genom att anmäla dig på Håll Sverige Rents kampanjsida visar du att du är med och bidrar till vår gemensamma miljö. Du kan plocka ensam, med familjen och kompisarna eller hitta andra att plocka skräp tillsammans med. Anmäl dig, hitta ett event att vara med på eller skapa ett eget event här: hsr.se/18september

Plocka skräp med politikerna i Sickla

Vill du prata med några av våra lokala politiker, om skräp, miljö eller kanske något helt annat? Kom och var med på kommunens eget event, Håll Nacka rent, som utgår från Planiarondellen i Sickla. Här hittar du oss: hsr.se/event/hall-nacka-rent

Plockat mycket? Kommunen kan hämta

Om ni plockar mycket skräp, eller hittar stora föremål som ni inte själva kan frakta till återvinning, kan kommunen hjälpa till och hämta det. Lämna säcken eller föremålen på en plats nära en väg dit vi kan komma med våra bilar och anmäl det till kommunens felanmälan, på webben eller i appen Felanmälan - Nacka kommun. Välj kategorin Trafik och utemiljö - papperskorgar och nedskräpning. Glöm inte att ange plats så noga som möjligt! Använd gärna kartan i appen.

Sidan uppdaterades: