Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Maj

Årets sandupptagning pågår – beräknas vara klar nästa vecka

Sandupptagningen i Nacka har dragit ut lite på tiden men under vecka 21 räknar vi med att alla kommunens vägar ska vara sopade. Skicka gärna in en felanmälan om det fortfarande ligger sand och grus på din gata.

Årets sandupptagning startade för fem veckor sedan och skulle bli färdig under denna vecka, men vi ser nu att det kommer att ta ytterligare några dagar innan allt är färdigsopat och snyggt. Sicklaön har rapporterats som klar denna vecka, men vi vet att det finns flera platser där vi har arbete kvar att göra.

I övriga Nacka räknar vi med att vårens sandupptagning ska rapporteras som färdig under nästa vecka.

Följ parkeringsreglerna så blir det sopat fortare

Om du behöver parkera din bil på gatan är vi glada om du tittar en gång extra på skyltningen, så att du inte hindrar våra fordon från att komma fram.

Vi vill gärna ha hjälp med felanmälan

Utöver våra egna kontroller av sandupptagningen är Nackabornas hjälp med felanmälan väldigt värdefull för oss. Har du sett sträckor som har missats, eller kvarglömda grushögar? Då är vi tacksamma om du vill skicka in en felanmälan så att vi snabbare kan hitta och åtgärda det.

Just nu kan du bara felanmäla platser på Sicklaön men så snart Boo, Saltsjöbaden/Fisksätra och Älta rapporteras som färdiga öppnar vi felanmälan även för dessa områden. Om du skickar in en anmälan är det viktigt att du anger platsen så noga du kan – gärna genom att använda kartfunktionen i appen – och helst även skickar med en eller flera bilder på hur det ser ut.

Här kan du följa hur det går med sandupptagningen vecka för vecka

Sidan uppdaterades: