Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
September

Kom och prata cykling med oss 20 september

Onsdag den 20 september finns Nacka kommun på plats vid gång- och cykeltunneln under Sicklavägen för att träffa dig som cyklar. Under två timmar, mellan klockan 16.00 och 18.00 står våra engagerade trafikplanerare redo för att svara på frågor, ta emot förslag och synpunkter som rör cykling i Nacka. Vi bjuder även på enklare cykelservice. Ta chansen att träffa oss och dela med dig av dina erfarenheter, tankar och idéer om cykling i Nacka. Varmt välkommen!

Har du nyligen börjat cykla? Eller är du en av alla Nackabor som redan cyklat i många år? Oavsett vilket vill vi gärna träffa dig och höra hur du tycker att det fungerar att ta sig fram på två hjul i Nacka.

Vi ses vid Sicklavägen mellan klockan 16.00 och 18.00

På eftermiddagen onsdagen den 20 september finns vi vid tunneln under Sicklavägen, utanför Nacka tingsrätt. Här har du möjlighet att träffa politiker och representanter från Nacka kommuns trafikenhet.

Stanna gärna till och prata en stund med oss! Vi bjuder även på kaffe och snabbservice för din cykel.

Dina åsikter är viktiga för oss

Nacka är inne i ett starkt utvecklingsskede, det både syns och märks. På många håll är det svårare att ta sig fram, även på cykel. Men varje projekt har som mål att bidra till ett bättre Nacka, med smidigare trafikflöden och bättre framkomlighet för alla trafikslag.

För kommunen är det viktigt att både planera för framtidens trafik och att hantera situationen här och nu, medan det byggs. Därför vill vi gärna höra dina synpunkter, tankar och förbättringsförslag.

Du hittar oss vid tunneln under Sicklavägen, alldeles vid gränsen mellan Sickla och Hammarby sjöstad - vid den röda punkten. Varmt välkomna!

Sidan uppdaterades: