Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Juni

Snart öppnar nya trafikplats Skvaltan

Ombyggnaden av trafikplatsen är snart klar. Natten mot fredagen den 5 juli planerar Trafikverket att öppna anslutningen till Jarlaberg. Det innebär att trafikanter enkelt och smidigt kan ansluta till väg 222, Värmdöleden.

Bilden föreställer den nya cirkulationen norr om väg 222, Värmdöleden. Foto: Pia Tallgren/Trafikverket

Ombyggnaden av trafikplats Skvaltan är en del av ett större projekt som syftar till att förbättra trafikflödet och anpassa infrastrukturen till framtida utveckling i området. Den ombyggda trafikplatsen har en ny in- och utfart i nordväst med en koppling till Jarlaberg och Nacka Strand.

Läs mer på Trafikverkets webbplats

Sidan uppdaterades: