Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Grön i köket - laga mat från tidig ålder

Välkommen på föräldraföreläsning med Johanna Westman 27 september i Nacka kyrka

Kvällens samtal kommer handla om hur man får in barnen i köket, varför Johanna tycker att det är så viktigt kunna laga mat från tidig ålder och vad man ska tänka på med maten för de allra minsta. Johannas senaste bok är en bok med grönsaksrätter där hon slår ett slag för att få in mer grönt och mer säsongsbetonat i vardagsköket. Hon kommer även att bjuda på några smakprov.

Plats: Nacka kyrka
Tid: 27 september, klockan 19.00-20.30
Föreläsningen är kostnadsfri, ingen anmälan behövs.

Behöver du barnpassning? Parallellt med föreläsningarna erbjuds det aktiviteter för barn mellan 5-12 år. Barnen lämnas senast 18.45 på församlingshemmets nedre plan. Det serveras frukt under kvällen. Barnledare från församlingen står för verksamheten

Har du frågor eller vill veta mer om föräldraföreläsningarna?
Kontakta Tina Lundin, telefon 08-718 98 77 eller
Annika Hellman, telefon 073-461 30 99.
Här kan du läsa mer om föräldraföreläsningar.

JOHANNA WESTMAN är kokboksförfattaren som har sitt fokus på barnen. Sedan 2001 har hon skrivit 15 kokböcker och medverkat i flertalet föräldratidningar, mattidningar och TV-program. Sedan fyra år har hon en matstudio på Söder där hon tillsammans med Karolina Sparring håller matlagningskurser för barn och vuxna. Den senaste kokboken heter "Grön i Köket" och är en kokbok med grönsaksrätter från hela världen för nybörjarkockar i alla storlekar. Johanna gör böcker för barn i alla åldrar, från de allra minsta till unga kockar som vill kunna fixa middagen själva.

Sidan uppdaterades: