Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

23 november - Prestationsångest, så kan vi stötta våra barn

Välkommen på föräldraföreläsning med Elizabeth Kuylenstierna.

Prestationsångest, perfektionism och kontrollbehov sätter krokben för både barn och vuxnas hälsa. Med ett nytt förhållningssätt till våra prestationer kan vi både skapa en inre trygghet och mental styrka samtidigt som vi faktiskt kan prestera bättre än vi någonsin vågat drömma om. Först då kan vi lära av våra misstag i stället för att de kostar energi. Dessutom blir vi mer avslappnade, har roligare, lever mer i nuet och fungerar bättre tillsammans med andra.

Välkommen till en föreläsning där du får lära dig mer om prestationsångest, kontrollbehov, inre kritiker och hur vi föräldrar kan hjälpa och stötta våra barn i att använda förhållningssättet GOOD ENOUGH. Idag är förväntningarna uppskruvade och kraven orimligt höga, men vem ställer dem? Hur ska vi föräldrar förhålla oss till denna ständiga tävlan och jämförelse? Hur hjälper vi våra barn och ungdomar att bygga stark självkänsla, självrespekt och kunna sätta egna gränser?

Om föreläsaren

Elizabeth Kuylenstierna är terapeut, medlare och krishanterare. Elizabeth blev utsedd till Årets Talare 2019 och har fått utmärkelsen Eminent Speaker. Hennes egen perfektionism höll på att kosta henne livet, nu lever hon sin dröm och hjälper andra att göra detsamma. Hon bjuder den här kvällen både på egna erfarenheter och erfarenheter från sitt arbete med ungdomar och familjer.

Datum och tid

23 november klockan 19.00-20.30

Plats

Nacka kyrka, Gamla Värmdövägen 14, och via webben.

Intresseanmälan för att se föreläsningen på plats i Nacka kyrka

Här finns anmälan för att se föreläsningen på plats i Nacka kyrka. Om du deltar på plats kommer du ha möjlighet att ställa frågor till föreläsaren och möta representanter från Nacka kyrka.

Se live-sändning av föreläsningen

Här kommer du att kunna se live-sändningen.

Sidan uppdaterades: