Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Augusti

Att vara förälder i det mångkulturella Sverige

Välkommen på föräldraföreläsning med Sonia Sherefay den 6 september i Fisksätra kyrka.

Tisdag 6 september klockan 10.00-12.00 i Fisksätra kyrka (Källans lokaler) föreläser Sonia Sherefay om hur det är att vara förälder i det mångkulturella Sverige. Föreläsningen är gratis, vi bjuder på fika och det kommer finnas tolkar på plats och möjlighet för frågor efter föreläsningen.

Välkomna!

Sonia Sherefay är folkhögskollärare med flera års erfarenhet med vuxenutbildning och arbetar som integrationskonsult, projektledare och föreläsare. Dessutom är hon författare till fyra böcker. Hon har också skapat en föräldrautbildning för föräldrar med rötter i andra länder, för att förstå och bemöta olika problem föräldrar och barn kan ställas inför i Sverige. (Foto: Dag Björne)

Sidan uppdaterades: