Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Balans i livet

Välkommen att vara med på Balans i livet, en digital träning där du inspireras till balans genom mentala övningar och skonsam fysisk träning. Passa också på och lära dig ett digitalt verktyg!

Med Balans i livet hittar du balans mellan ditt fysiska och psykiska välmående. Det sker genom mentala övningar och skonsam fysisk träning som är inspirerad av bland annat qigong. Bland annat kommer träningen att innehålla sinnes- och minnesträning, skonsam strech, rörelsebefrämjande och andnings- och balansövningar.

Syftet med övningarna är att stärka självförtroendet och självkänslan och skapa balans för att du ska må så bra som möjligt.

Ett av målen är att du får inspiration till ett eget kortare träningsprogram som du själv syr ihop.

Vi kommer också att kunna kommunicera digitalt med varandra under träningen och på så sätt träffa nya bekantskaper på ett covidsäkert sätt.

Ledare är qigonginstruktör Claes Ericsson och Kerstin Seipel, fysioterapeut och utvecklingsledare på Nacka kommun.

Datum

Balans i livet startar torsdagen den 20 maj och är mellan klockan 16.00 och 17.00. Testomgång för att lära sig Zoom är 6 maj klockan 16.00.

Anmälan

Du kan anmäla dig via telefon 08-718 80 00 (Nacka kommuns växel).

Digitalt verktyg

Du kopplar upp dig via videotelefoniprogramet Zoom. Du behöver därför ladda ner Zoom till din dator, läsplatta eller telefon. Här hittar du en guide för hur du använder Zoom. Om du behöver teknikstöd, ring Nacka kommuns växel på telefonnummer 08-718 80 00.

Har du frågor?

Kontakta Kerstin Seipel via e-post kerstin.seipel@nacka.se eller telefon 08-718 86 56.

Sidan uppdaterades: