Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Evenemangskalender
Tid
14:00 - 16:00
Plats
Marcusplatsen, Nacka

Se fler evenemang om

Allsång vid Marcusplatsen i Sickla

Varmt välkomna alla glada till en ALLSÅNG för alla åldrar.

Denna föreställning kommer givetvis innehålla en massa go glädje, låtar man känner igen och kan sjunga med i. Allsångshäften kommer att delas ut till publiken, en pigg allsångsledare springer runt så publiken får sjunga med, politiker kommer att finnas på plats för att klippa band, samt prata om Nacka kommuns 50-åriga historia.

Att Nacka kommun firar 50 år finns med som en röd tråd genom hela föreställningen, på varje sida i allsångshäftet kommer de finnas en historisk bild. Vidare kommer stjärnartister från funkisverksamheten uppträda under föreställningen. Missa verkligen inte detta! Det vi med säkerhet kan utlova är att inte någon kommer gå från ALLSÅNGEN utan ett leende på läpparna. Varmt välkomna!

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3051684,"lng":18.1215013},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\"></div>"}]}

Sidan uppdaterades: