Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Varning för bedrägerimail! Vi har uppmärksammat ett större flöde utav bedrägerimail som cirkulerar. Var uppmärksam innan du trycker på länkar och bifogade filer.

Evenemangskalender
Tid
17:15 - 18:15
Adress
Marcusplatsen 17
Målgrupp
8-9 år
Arrangör
Kulturhuset Dieselverkstaden
Pris
900

Se fler evenemang om

Bild och form för dig 8-9 år

Experimentera med färg och form!

En kurs för dig som är född 2012 eller 2013 och är intresserad av att skapa i bild och form. Här får du prova olika tekniker och experimentera med färg och form i stort som smått. Vi inspireras av olika teman. Kursen utformas utifrån barnens intressen.

Det kommer finnas möjlighet både till att skapa tillsammans med andra och att jobba med det man själv tycker är mest spännande.

Terminskurs, Dieselverkstaden
Dag och tid: Måndag 17:15-18:15
Åldrar: född -12 eller -13
Lärare: Anna Rutz
Antal platser: 12 st
Avgift: 900 kr (inte Nackabo: 2600 kr)

Kursen ingår i Nacka kommuns kundval kulturskola. Om du är folkbokförd i Nacka så bokar du kursen direkt i en kurskatalog på kommunens hemsida: www.nacka.se/kulturskolor

Inte Nackabo? Mejla: annaeva.olin@nacka.se

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3055692,"lng":18.1218084},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\">Marcusplatsen 17</div>"}]}

Sidan uppdaterades: