Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Evenemangskalender
Tid
13:00 - 17:00
Plats
Nacka konsthall i Dieselverkstaden
Adress
Marcusplatsen 17
Målgrupp
Alla är välkomna
Arrangör
Kulturhuset Dieselverkstaden

Se fler evenemang om

En retrospektiv - Camilla Cherry i Nacka konsthall

Camilla Cherry började utforska fotografi i början av 90-talet och tillsammans med sitt stora musikintresse har hon nu enorm skatt av fantastiska foton som dokumenterat utvecklingen av svensk Hip-Hop. 

När Camilla hittade sin passion för fotografi var musiken också ett viktigt inslag i hennes liv, framförallt dans och rapmusik med hiphopkulturen. På den tiden var hiphop en liten subkultur som så smått hade börjat sitt intåg i Sverige, främst genom MTV och programmet Yo MTV raps.

I och med dessa två intressen föll det sig naturligt för Camilla att röra sig med kameran i musikmiljöer tillsammans med personer som också delade musikintresset.Fotografering har blivit en ständig följeslagare genom åren och även blivit ett yrke som frilansande fotograf. Dokumentation av musik har fortsatt närvara hela vägen i Camillas fotografi och är det än idag, trettio år senare.

Vernissage 23 april 13:00-17:00

Med stor glädje kan vi presentera att Henrik ”Eye N ’I” Blomqvist kommer spela under vernissagen!

Henrik är Den Siste Telegrafisten och regissören av Din Inre Soluppgång. Dessutom är han en av Sveriges mest välrenommerade hiphop-musiker och en av genrens pionjärer tillika DJ och radioprogramledare.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3055692,"lng":18.1218084},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\"> Marcusplatsen 17</div>"}]}

Sidan uppdaterades: