Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Evenemangskalender
Tid
15:00 - 15:40
Plats
Dieselverkstadens stora scen
Adress
Marcusplatsen 17
Målgrupp
Från 5 år och uppåt
Arrangör
Kulturhuset Dieselverkstaden
Pris
100 kronor

Se fler evenemang om

Familjelördag: Reflex - Jelnek

Dansföreställningen Reflex blandar och twistar trafikens strikta regler med genvägar och absurda händelser, vilka leder till fantasifulla situationer, skratt, fart, faror och magi.

Reflex är ett äventyr om att vara på väg någonstans men kanske inte alltid hamna där en förväntade sig. Genom en abstrakt och lekfull resa som väcker både tankar och fantasi får publiken upptäcka att de som går vilse hittar nya vägar och äventyr. Publiken får vara med om både en föreställning och en workshop tillsammans med dansarna.

Rekommendation: Genom lek med bildäck, magiska hus och blinkande trafikljus och mycket humor vrider och vänder Danskompaniet JELNEK vår fantasi åt alla håll. Vad händer om allt var upp och ner?

EVENEMANGET ARRANGERAS ÄVEN PÅ DESSA DATUM

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3055692,"lng":18.1218084},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\">Marcusplatsen 17</div>"}]}

Sidan uppdaterades: