Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Evenemangskalender
Tid
13:00 - 14:00
Plats
Museet HAMN
Adress
Brantvägen 3, Saltsjöbaden
Målgrupp
Barn och familj
Arrangör
Museet HAMN

Se fler evenemang om

Familjevisning om det stora nordiska kriget och slaget vid Stäket

Följ med på en spännande familjevisning om det stora nordiska kriget! Vi berättar om kriget, rysshärjningarna och slaget vid Stäket. Efter visning finns möjlighet att pyssla på visningens tema i vår skapande verkstad. Ingen föranmälan krävs, fri entré för barn och ungdomar till och med 18 år.

År 1700 bröt det stora nordiska kriget ut. På den svenska tronen satt en 18-årig kung. Hur gick det stora nordiska kriget, när Sverige blev anfallet av tre fiender på samma gång? Det långa kriget fortsatte ända till 1721 och blev till slut slutet på den svenska stormaktstiden.

Lördagar och söndagar klockan 13 under augusti, dock inte Arkeologidagen söndagen den 28 augusti och ett särskilt program den 13 augusti, årsdagen för slaget vid Stäket.

EVENEMANGET ARRANGERAS ÄVEN PÅ DESSA DATUM

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.2954492,"lng":18.2596871},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\">Brantvägen 3, Saltsjöbaden</div>"}]}

Sidan uppdaterades: