Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Evenemangskalender
Tid
19:00 - 20:00
Plats
Älta Kulturknut
Adress
Oxelvägen 42 i Älta centrum

Se fler evenemang om

Författarafton med Majgull Axelsson

Majgull Axelsson är journalist och författare. Född i Landskrona men uppväxt i Nässjö. Som journalist har hon huvudsakligen ägnat sig åt handelspolitik och arbetsmarknad. Hon har skrivit flera dokumentära böcker om tredje världen.

1994 begick Majgull Axelsson sin mycket uppmärksammade skönlitterära debut med romanen Långt borta från Nifelheim. Hennes stora genombrott kom 1997 med Aprilhäxan som belönades med Augustpriset. Bland hennes övriga titlar hittar man Slumpvandring, Moderspassion, Jag heter inte Miriam och Ditt liv och mitt som även den fick ett varmt mottagande.

I april utkommer Svalors flykt där hon ställer frågor om medmänsklighet, skuld och ansvar, om myndigheters inverkan på våra liv, men också om kroppens förhållande till medvetandet och om rätten att få leva sitt liv och att ta makten över sitt öde.

Varmt välkommen till en spännande kväll!

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.2563028,"lng":18.1765582},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\">Oxelvägen 42 i Älta centrum</div>"}]}

Sidan uppdaterades: