Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Evenemangskalender
Tid
11:00 - 12:00
Plats
Dieselverkstadens bibliotek
Adress
Marcusplatsen 17, Sickla, Nacka
Målgrupp
Föräldralediga med sina bebisar
Arrangör
Dieselverkstadens bibliotek

Se fler evenemang om

Författarbesök för föräldralediga

Möt författarna Maria Lalouni, Kajsa Lönn Rhodin och Susanna Tagesdotter Hagstrand (alla legitimerade psykologer) när de pratar om sina böcker "Vad alla föräldrar borde göra och varför det är så svårt" och "Växa tillsammans - att ta hand om parrelationen under småbarnsåren".

Känner du dig hyfsat uppdaterad på föräldraskap och vad som borde göras, men ändå funkar det inte? Hur ska man kunna fokusera på kärleksrelationen under den här speciella tiden i livet?

Båda böckerna tar upp frågor om varför det är så svårt och svarar på hur vi kan göra det lättare. Författarna pratar utifrån modern forskning, egna erfarenheter och delar med sig av tips! Det här vill ni inte missa! Självklart är din bäbis också välkommen!

Begränsat antal platser, anmäl till jenny.svanelid@dieselbiblioteken.se

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3052761,"lng":18.1214188},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\">Marcusplatsen 17, Sickla, Nacka</div>"}]}

Sidan uppdaterades: