Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Tid
14:00 - 14:00
Plats
Utanför Dieselverkstaden i Sickla
Adress
Marcusplatsen 17
Målgrupp
Alla är välkomna
Arrangör
Kulturhuset Dieselverkstaden

Se fler evenemang om

Heavenly Horses

En utställning utomhus av Stina Folkebrant i samarbete med Nacka konsthall. Se konstverken växa fram!

Stina börjar måla den 24 maj och utställningen kommer att skapas på plats för att till slut låta oss uppleva vildhästar i naturlig storlek storma fram utanför Dieselverkstaden. Kanske kommer något busigt föl rymma? Man vet aldrig vad Stina får för infall under tiden hon målar – det ska bli underbart att följa hennes måleri och de blivande konstverken.

“Jag målar vildhästar och min publik är inte bara människor utan också himlen, molnen och fåglarna. Allt liv mellan himmel och jord har lika rätt att existera. Elementen såsom luft och vatten är en del av oss, lyssna på dem! Vi är en del av naturen. Min inspiration är vildhästarna i Nordamerika. Där lever Mustangerna fortfarande fritt trots att deras landområden ständigt minskar och hästarna jagas och samlas in för att tämjas. Det är den otämjda hästen som jag försöker fånga i mitt måleri.”

Stina Folkebrant

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3055692,"lng":18.1218084},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\">Marcusplatsen 17</div>"}]}

Sidan uppdaterades: