Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Evenemangskalender
Tid
10:00 - 15:00
Adress
Brantvägen 3, 133 42 Saltsjöbaden
Målgrupp
Barn och unga 10-15 år
Arrangör
LajvVerkstaden i samarbete med Nacka kommun och Museet Hamn
Pris
Gratis

Se fler evenemang om

Mutanternas tidsålder

LajvVerkstaden i samarbete med Museet Hamn och Nacka kommun anordnar lajv för barn och ungdomar.

Tillsammans med oss från Lajvverkstaden kommer du få vara med om ett äventyr i en framtida värld. Lajv är ett levande rollspel där du är med och skapar berättelsen. Du kommer att få vara en av de överlevande efter en stor katastrof. Du kan komma som du är och behöver ingen tidigare erfarenhet inom lajv, vi tillhandahåller all utrustning och utklädnad. Du kan komma bara en dag eller flera, det påverkar inte din upplevelse.

Mutanternas tidsålder utspelar sig i framtiden där alla kämpar för de få resurser som finns kvar. Radioaktiviteten har lett till att människor från områden med höga nivåer av strålning muterats. Lajvet handlar om att skapa något nytt i ruinerna av det förgångna, moraliska dilemman och valet om du kommer skydda dina egna i första hand eller kämpa för allas bästa.

Världen är en farlig plats med stora områden som blivit förstörda av radioaktivitet och där ingen kan gå på grund av strålningen. Skördare drar runt och på de platser som drabbats av skördare finns inga kvar för att berätta om det. Folk har hört ryktet om en plats dit skördarna ännu inte har hittat. En orörd plats där de kan slå sig ner och börja om. Men vad händer när de inser att de inte är de enda som hittat hit?

Deltagare

Öppet för alla barn och ungdomar födda år 2006 till 2011.

Tid och datum

Lajvet pågår 19-23 juli klockan 10:00-15:00 varje dag.

Plats

Samling varje morgon på Muséet Hamn. Sedan går vi gemensamt till lajvplatsen.

Kostnad

Det är gratis.

Mat

Deltagare tar med sig lunch och vi pausar lajvet för att äta.

Kontakt

Lukas Renklint, lajvpedagog, e-post lukas@lajvverkstaden.se, telefon
0707-68 12 98.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.2954492,"lng":18.2596871},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\">Brantvägen 3, 133 42 Saltsjöbaden</div>"}]}

Sidan uppdaterades: