Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Evenemangskalender
Tid
18:00 - 20:00
Plats
Svindersviks Brygghus
Adress
Svindersviksvägen 15, Nacka
Målgrupp
Familjer
Arrangör
Stockholms Teateria

Se fler evenemang om

Trollkarlen från Zvindersvik

Att sakna hjärna, hjärta eller mod. Att drömma sig bort. Att försöka finna den rätta vägen. Visst är det de välkända figurerna Fågelskrämman, Plåtmannen och Lejonet vi pratar om?! Eller är det måhända den ensamstående mamman från Nacka? Eller hennes son Totte som vägrar gå till skolan?

En modern tolkning av Trollkarlen från Oz, fylld med nyskriven sång och musik, glädje och mystik. Följ oss längs den gula vägen, bland Småningar, Vinkare och talande blommor, så ser vi var vi hamnar!

En underhållande föreställning för alla åldrar, gammal som ung! 2 timmar inklusive paus. Spelas utomhus.

För en riktig helhetsupplevelse kan ni välja att boka till middag före föreställningen, då serveras varmrätt klockan 17 och dessert i pausen.
Det går även att förboka från vår pausmeny vid ankomst. Där kan du välja något litet att äta, gott fika eller dricka och snacks. Medhavd matsäck är inte tillåten.

Stöd av Kulturrådet, Teaterstiftelsen samt Nacka kommun.

Läs mer och boka på www.kulturbiljetter.se.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3102055,"lng":18.1305215},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\"> Svindersviksvägen 15, Nacka</div>"}]}

Sidan uppdaterades: