Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Evenemangskalender
Tid
13:00 - 17:00
Plats
Nacka konsthall i Dieselverkstaden
Adress
Marcusplatsen 17, Sickla köpkvarter
Målgrupp
Alla är välkomna
Arrangör
Kulturhuset Dieselverkstaden

Tusen nålar - broderier som känns

Tio år med Skapande Broderi Stockholm Nacka konsthall är väldigt stolt över att få samla dessa tio år med broderi som visats enskilt på många av våra största museer. För första gången kan alla verken ses tillsammans.

Broderi och handarbete har många en relation till, kanske gör vi något själva eller så har vi något hemma som någon släkting eller vän gjort. Trådar och tyg kan lätt packas ner och tas med, det går att brodera nästan över allt. Vi vill med utställningen visa upp dessa otroliga hantverk som är så skickliga och nyskapande. Låt dig inspireras, kanske väcks din egen lust!

SKAPANDE BRODERI STOCKHOLM bildades 2012 och har sedan starten samarbetat med flera av museerna i Stockholm. Det årliga samarbetet har avslutats med att museerna visat de broderade verken i en utställning. På föreningens tioårsjubileum i år visar vi ett urval i Nacka konsthall.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3055692,"lng":18.1218084},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\">Marcusplatsen 17, Sickla köpkvarter</div>"}]}

Sidan uppdaterades: