Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Februari

Kom och prata cykelvänlig arbetsplats med oss på Nacka företagarträff 20 februari

Nacka fortsätter sin satsning på att få fler att välja cykeln till och från jobbet. Ett sätt är att hjälpa och inspirera arbetsplatserna att bli mer cykelvänliga. På Nacka företagarträff onsdagen den 20 februari berättar vi hur du gör.

Allt fler arbetsgivare i Nacka har blivit cykelvänliga. Cykelvänlig arbetsplats är en utmärkelse för arbetsplatser i Nacka som gör det lätt för anställda att cykla till och från jobbet och i tjänsten.

Utmärkelsen är öppen för alla arbetsplatser i Nacka med minst tio anställda. Idag kan Atlas Copco AB, Atrium Ljungberg, Danvikshem, Dustin Sverige AB, Epiroc AB, Intrum, Linguacom, Myrsjöskolan, Nacka kommun, stadshuset, Recycling Partner RP AB, Vår Gård Saltsjöbaden AB räkna sig som cykelvänliga arbetsplatser.

- Att vara en cykelvänlig arbetsplats är att bidra till de anställdas hälsa och välbefinnande. Du blir också mer attraktiv som arbetsgivare, säger Marianne Areskog, projektledare för hållbart resande.

Träffa oss i montern

På onsdag den 20 februari kan du möta Marianne med kollegan Katharina i Nacka kommuns monter på Företagarträffen i Nacka strand där de berättar mer om hur du kan göra din arbetsplats cykelvänlig. Det handlar bland annat om att det ska finnas cykelställ med tak där medarbetarna kan låsa fast cykeln med ramlås, omklädningsrum och möjlighet att använda tjänstecykel.

Mässan öppnar för allmänheten 11.30 och det är fri entré.

Här kan du läsa mer om hur du blir cykelvänlig
Läs mer om Nacka Företagarträffen här

Sidan uppdaterades: