Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Just nu är efterfrågan extra hög på ärenden hos Bygglovsenheten, vilket gör att du kan behöva vänta längre än vanligt på svar och besked från oss.

Mer information

Kom och prata cykling med oss den 17 september

På eftermiddagen den 17 september finns Nacka kommun på plats i Sickla för att träffa cyklister och prata om hur det fungerar att cykla i Nacka. Välkommen att träffa oss!

Har du nyligen börjat cykla för att slippa trängas i kollektivtrafiken eller sitta i bilkö? Eller är du en av alla Nackabor som redan cyklat i många år? Oavsett vilket vill vi gärna träffa dig och höra hur du tycker att det fungerar att ta sig fram på två hjul i Nacka.

Vi ses i Sickla mellan klockan 16 och 18

På eftermiddagen den 17 september finns vi vid tunneln under Sicklavägen, utanför Nacka tingsrätt. Här kan du träffa politiker, trafikplanerare och den nya enhetschefen för kommunens trafikenhet. Stanna gärna till och prata en stund med oss! Vi bjuder på kaffe och snabbservice för din cykel. De 900 första som passerar får också en påse med en cykelvänlig present.

Dina åsikter är viktiga för oss

Mycket händer i Nacka just nu. Det sprängs och byggs på flera ställen längs de stora vägarna och på många håll är det just nu svårare att ta sig fram, även på cykel. Men varje projekt har som mål att bidra till ett bättre Nacka, med smidigare trafikflöden och bättre framkomlighet för alla trafikslag.

För kommunen är det viktigt att både planera för framtidens trafik och att hantera situationen här och nu, medan det byggs. Kom och dela med dig av dina tankar. Vi ses i Sickla på torsdag!

Cykeldagen karta.JPG

Tunneln under Sicklavägen, alldeles vid gränsen mellan Stockholm och Sickla, är en av Nackas mest trafikerade platser för cykeltrafik. Vi ses på Nackasidan eftermiddagen den 17 september.

Sidan uppdaterades: