Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Det finns viktig information

Just nu är efterfrågan extra hög på ärenden hos Bygglovsenheten, vilket gör att du kan behöva vänta längre än vanligt på svar och besked från oss.

Mer information

Tvärbanan mellan Solna och Sickla udde stängs av ett halvår

Under 2017 kommer Tvärbanan mellan Solna station och Sickla utrustas med ett nytt signalsystem. Systemet kommer att knyta ihop hela banan inklusive den nya förlängda sträckningen från Sickla udde till Sickla station i Nacka.

Tvärbanan kommer att stängas av från mars till oktober 2017. Det gäller framförallt sträckan Alvik – Sickla udde. När Tvärbanan är igång igen, så kommer resenärer att kunna ta sig från Sickla till Solna utan att behöva byta i Alvik.

Ersättningstrafik under avstängningen sker med buss

Station Alvik – Sickla udde stängs den 25 mars och buss 22B ersätter spårvagnarna på sträckan Thorildsplan – Sickla udde. Bussen stannar inte vid Alvik och Alviks strand utan resenärer till Alvik hänvisas till tunnelbanan mellan Thorildsplan och Alvik. En extra linje, 22X, förstärker trafiken. Sickla station öppnar för trafik den 2 oktober 2017.

Vill du ha mer information om avstängningen kring hela Tvärbanan? Läs mer på Trafikförvaltningen webbplats.

Sidan uppdaterades: