Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Mars

Öppet hus för Traversen ställs in – välkommen till möte via webben

På måndag 23 mars planerade Nacka kommun Öppet hus om detaljplan Traversen, ett nytt hus i Sickla köpkvarter. För att motverka spridning av covid-19 väljer vi att ställa in det fysiska mötet och ersätter det med ett digitalt.

- Vi hade sett fram emot att träffa medborgare och prata om förslaget, men med tanke på läget just nu känns det viktigare att fokusera på allas hälsa. Samtidigt ger det oss möjlighet att använda andra sätt att möta Nackaborna, säger Terese Karlqvist, planarkitekt, Nacka kommun.

Samrådet för detaljplan Traversen, ett nytt hus med 80 lägenheter och lokaler för service och butiker i östra delen av Sickla köpkvarter, pågår mellan 9 mars och 20 april 2020.

Måndag den 23 mars, klockan 17.00, bjuder Nacka kommun in till digitalt Öppet hus. Då presenterar Terese Karlqvist, planarkitekt, och Fredrik Lidberg, projektledare, förslaget. Med på det digitala mötet är också representanter för bostadsutvecklaren Atrium Ljungberg.

Vill du delta? Roligt! Klicka här för att delta i mötet (länken börjar fungera kl 16:50, den 23 mars).

När du klickar på länken ombeds du skriva ditt namn, därefter kommer du in i mötet. Klockan 17:00 inleds presentationen. Använd chattverktyget för att ställa frågor under och efter presentationen. Frågorna besvaras av kommunens och bostadsutvecklarens representanter. Vi rekommenderar att du inte använder Internet Explorer som browser.

Så här lämnar du synpunkter

Synpunkter på planförslaget lämnas till:

registrator.plan@nacka.se, skriv KFKS 2017/1060 i ämnesraden, eller till:

Nacka Kommun
Planenheten KFKS 2017/1060
131 81 Nacka

Eventuella synpunkter på planförslaget ska skriftligen ha kommit in senast den 20 april 2020.

Sickla växer och utvecklas. Detaljplanen för Traversen utgör en del av planerna för västra Sicklaön i Nacka.

Läs mer om förslaget här

Sidan uppdaterades: