Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Välkommen på digitalt möte om Idrottshallar vid Ektorpsvägen

Den 16 september är det digitalt möte om detaljplanen för idrottshallar vid Ektorpsvägen. Välkommen att ta del av presentationen och ställa dina frågor!

Onsdagen 16 september klockan 17:30 – 19:00 ordnas ett digitalt granskningsmöte om idrottshallar vid Ektorpsvägen. Mötet är öppet för alla, och du kan ställa dina frågor genom att skriva dem i chatten. Läs mer om förslaget och hur du kan ansluta till mötet här

Ställ dina frågor inför mötet

Har du någon fråga som du önskar att vi besvarar under mötet? Då är du välkommen att skicka in den redan nu. Maila din fråga till anna.ellare@nacka.se och skriv gärna Granskningsmöte Idrottshallar i ämnesraden, så tar vi med den i vår presentation.

Granskning mellan 21 augusti och 2 oktober

Förslaget är utställt för granskning fram till den 2 oktober. Det betyder att det finns möjlighet att ta del av alla handlingar och ge sina synpunkter på förslaget innan det lämnas vidare till beslut av politikerna. Synpunkter ska ha kommit in skriftligt senast den 2 oktober. Lär mer på projektets webbsida om hur du lämnar in synpunkter.

Ta del av alla handlingar

Förslaget finns utställt i Nacka stadshus och på biblioteket i Nacka Forum. Alla handlingar finns även att hämta på projektets webbsida. Om du inte har möjlighet att läsa på webben eller ta dig till utställningen kan du i stället få handlingarna utskrivna och skickade med posten. Välkommen att kontakta oss med via mejl till registrator.plan@nacka.se eller på telefon 08-718 93 28.

Sidan uppdaterades: